Onze groep

O1507G [Gouw Gent - District Moerkensheide]

Lage Lakendreef
9031 Drongen

Groepsleiding: Arthur Versieck, Wouter Willems, Alice Gheeraert, Wannes Van Parys

groepsdas

Klik om de google map te activeren

Wat ?

Onze groep is aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen, onder de officiele groepsnaam Scouts en Gidsen Sint-Gerulfus Drongen en met het groepsnummer 01507G. Het hangt trouwens ook ergens op je hemd, kijk maar eens na. We zijn lid van Gouw Gent en het District Moerkensheide.

Waar ?

Onze activiteiten gaan meestal door aan onze lokalen, in de Lage Lakendreef. De terreinen werden onder de naam "Speelgroen" vernieuwd naar een optimale speelomgeving voor jongeren. We delen deze terreinen met de Chiro (zondag) en de Kring (vrijdagavond).

Wanneer ?

Een normale scoutsvergadering op zaterdagnamiddag loopt van 14 u tot 17 u bij de kapoenen en welpen en tot 18 u bij oudere takken, tenzij anders vermeld in de maandbrief.

groepsfoto