Biermanden verkoop

HOERA HOEZEE WE DELEN HEUGELIJK NIEUWS MEE

Dagenlang wachtten jullie op de grote onthulling, nu is het zover! Dit jaar bieden we jullie een heerlijk assortiment aan verschillende BIERMANDEN!!!

Onze legendarische streekbierenavond zal voor volgend jaar zijn, maar ons panel van biersommeliers weigerde het hierbij te laten. Zo trokken ze op queeste, met als doel een smakelijk pallet aan de man te brengen van biertjes uit onze streken. Ons assortiment gaat echter breder dan de loutere bierfanaat, ziedaar onze familiemand die naast enkele biertjes ook gevuld is met non-alcoholische dorstlessers. Aangezien drank vlotter vloeit met een knabbel, vullen we de manden ook met verrukkelijke snacks.

Loopt jullie mond ook al over bij het horen van al dit lekkers? De onze alleszins wel! Op 17 april mogen jullie aan onze lokalen de manden komen afhalen, dit verloopt in twee shiften, een in de voormiddag en een in de namiddag. Jullie kunnen zelf kiezen tijdens welke shift je langskomt in het bestelformulier.

Bestellen kan tot 4 april door dit formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR_qE6AFn8uweGwDIluOO3jwF3MnZiAjIhGpR6eXXE9zq0uQ/viewform

 

Laat het smaken!

De leidingsploeg van Scouts Drongen