17/11: Appelsienenslag

Een eendaagse dagtocht op 17 november, gepakt en gezakt vol appelsienen, klaar om het Heilige Land Drongen en ver daarbuiten te veroveren. De al even heilige woorden “€5 voor één zakje van 2 kg!” mogen stilaan beschouwd worden als Drongens hoogste culturele erfgoed.

O jawel, appelsienslag staat alweer voor de deur. Maar wordt deze keer ook opengedaan? Weerstaan jullie de roep van de schattige kapoentjes, smachtend om een centje voor de verdere werking van hun scoutsgroep? Hebben jullie ook zo’n begrip voor die stoere (jong)givers, fietsend in de tegenwind tijdens dat gure herfstweertje? Of gewoon nood aan wat gezonde vitamines?

Loop op zaterdag 17 november dan zeker niet te ver weg: deze mobiele appelsienenservice wordt u gewoonweg op de schoot gebracht. Binnenkort ontvangen ouders van de leden meer info over waar, hoe en hoe laat uw telg wordt verwacht tijdens de appelsienslag.

Spread the vitamin C!