Kerstmarkt 14/12

Hoera, hoera!

In onderling overleg met het oudercomité besloten wij het dit jaar over een andere boeg te gooien: géén nieuwjaarsreceptie, wél een kerstmarkt. Georganiseerd door de leden, van kapoenen tot en met JIN. Elke tak heeft zo z’n eigen kraampje: van dingen in elkaar knutselen tot wafels verkopen, van sjaals breien tot het aanbieden van jenever. Voor ieder wat wils. Ook het oudercomité zelf is jullie deze avond van dienst voor het nuttigen van een hapje & drankje. Tevens zullen wij ons steentje bijdragen om mensen die het minder goed hebben tijdens deze kerstperiode te steunen. Daarom maken wij de winst van de Kerstmarkt over naar een goed doel. Over welk doel het gaat, zullen we binnenkort verklappen! De leden zullen verwacht worden in de late namiddag, de ouders ’s avonds wanneer de Kerstmarkt van start gaat.

Meer info per tak volgt nog, maar alvast graag tot dan!