Feestweekend: 23-25 maart

Hoera, ’t is weer van dat! Het mooiste weekend van het scoutsjaar staat binnenkort weer te
popelen jullie 3 dagen amusement, (culinair) genot & een pak hersencellen bij te brengen!
Een tent even groot als ons terrein dient als draaischijf voor het hele gebeuren, de
leidingsploeg vormt de motor. Stilaan een gouden combinatie als je ’t ons vraagt!
Van vrijdagavond 23 tot zondagnamiddag 25 maart! Dat zal hét weekend wezen waar nog
lang over wordt nagepraat.

Op vrijdagavond wordt de grote tent omgetoverd tot een heuse
feesttempel waar jeugd uit Drongen & omstreken ongetwijfeld zijn
gading zal vinden. De 2e editie van Entropy belooft een nóg beter
feestje te worden dan dat van vorig jaar. Tickets aan €4 vanaf nu verkrijgbaar bij Givers, JIN en leiding.

Zaterdagavond quiz- en streekbierenavond: een avond dat nog maar weinig betoog behoeft. Sinds maanden bijt onze nieuw samengestelde jury zich stuk in het zoeken naar de gepaste vragen. Ideaal voor jong en oud, een mix tussen audio en visual, een combinatie van high vs. low culture. Dit alles met oog voor het thema van de avond. Inschrijven kan in groepen van maximaal 6 personen op quiz.scoutsdrongen.be. Ter goeder trouw beginnen we eraan om 19u in de Lage Lakendreef. Uit ervaring is gebleken dat men best niet lang wacht met inschrijven, zodat niemand teleurgesteld hoeft te worden.

Zondagmiddag volgt nog zo’n klassieker: stoofvlees met frieten! Ideaal om met het hele
gezin onze culinaire Drongense kookkunsten te proeven en zo de heilige 7e dag door te
brengen. Inschrijven voor dit festijn kan via eetfestijn.scoutsdrongen.be. De prijs bedraagt €16 voor volwassenen à volonté, voor de kids is het €10. De deuren gaan open om 11u30 voor lekkere aperitief, om 12u kunnen jullie zich storten op alles wat naar goudgele krokantigheid en zacht rundsvlees smaakt.

Wij danken u alvast voor uw enthousiasme en verwachten u het voorlaatste weekend van
maart op onze scoutsterreinen!