Feestweekend 2020

Voor zij die nog geen zicht hebben op hun weekend van 20 tot 22 maart, laat me toe een voorstel te doen.

VRIJDAG 20 MAART – ENTROPY (21U)
Vrijdagavond voert u uw koters richting Lage Lakendreef, want daar vindt op dat moment dé fuif van ‘t jaar plaats. En u wil niet op uw geweten hebben dat ze op hun oude dag niet kunnen meepraten over ‘Entropy 2020’, toch? Want geloof me, het wordt de ‘Woodstock 69’ van deze generatie!

ZATERDAG 21 MAART – QUIZ- & STREEKBIERENAVOND (19U)
Zaterdagochtend, na uw bekaterde puber te hebben begroet, legt u de laatste hand aan uw samenvatting van de encyclopedieën X tot en met Z. In de namiddag, scrollt u best nog even door het nieuws van afgelopen dagen. Beseft u tegen zaterdagnamiddag dat u zich niet zal kunnen profileren als de intellectueel van je team? Dan raad ik u sterk aan enkele bekende streekbiertjes te googlen. Wie weet slaat u uw tegenstanders wel uit het lood door hen te vertellen dat het tulpvormige glas van een Tripel Karmeliet ervoor zorgt dat de kruidige aroma’s optimaal bewaard blijven.

Praktisch: Uw team bestaat uit maximaal 6 leden. Per team wordt 25 euro vooraf overgeschreven (zie rekeningnummer op inschrijvingsformulier). Om 19u openen de deuren, om 19u30 wordt de eerste quizvraag gesteld.

ZONDAG 22 MAART – DRONGEN STOOFT! (11U30)
Zondag komt u uw uitgeperste of uitgedroogde hersenmassa – afhankelijk van de gekozen prioriteit van de avond voorheen – spijzen met heerlijke stoverij met frieten. Onze chefkoks gaan de uitdaging aan stoofvlees te voorzien voor 300 man én een verrukkelijke veggiemaaltijd uit hun kookpotten te toveren.

Praktisch: Het bedrag dient overgeschreven te worden voor de aanvang van het feestweekend (zie rekeningnummer op inschrijvingsformulier). Om 11u30 starten we met een lekkere apero, om 12u kunnen de eersten aan tafel.

Klinkt goed? Schrijf je dan snel in via volgende links:
quiz.scoutsdrongen.be
eetfestijn.scoutsdrongen.be