Feestweekend 2020

Met grote trots, maar vooral met héél véél goesting, nodigen wij u dit jaar andermaal uit ons te vergezellen op de zesde editie van het Feestweekend!

Van 20 tot 22 maart stippelen wij, als flinke scout & gids, de perfecte driedaagse voor jullie uit.

Wij vragen u ditmaal geen stapschoenen maar dansschoenen aan te trekken. U hoeft daarbij ook geen roomer of kompas op zak te hebben, want u hoort reeds de hele wereldkaart uit uw hoofd te kennen. En doe vooral geen verloren moeite die ravioli uit blik al dente te krijgen, want heerlijke stoverij zal u de smaakpapillen doen masseren.

VRIJDAG 20 MAART: ENTROPY (21U)
Op vrijdagavond gaat de derde editie van onze intussen alombekende fuif door. Jeugd van Drongen & omstreken, verenigt u!, want deze avond doet onze reuzetent dienst als schouwburg van ’s werelds grootste spektakel: ENTROPY.

ZATERDAG 21 MAART: QUIZ- EN STREEKBIERENAVOND (19U – EERSTE VRAAG STIPT OM 19U30)
Zaterdagavond is dé avond voor elkeen die zijn hersencellen liefst benuttigt aleer hij ze met een streekbiertje achteroverslaat. Krijgt u van al dat hersengekraak een enorme dorst of kijkt u liever vanaf de zijlijn toe? Dan kan u met volle teugen genieten van de vele streekbieren die wij aanbieden. De bar staat voor iedereen open! Inschrijven gebeurt via quiz.scoutsdrongen.be per groepje van maximum 6 personen aan 5 euro per deelnemer. Wees er als de kippen bij, leert de ervaring.

ZONDAG 22 MAART: DRONGEN STOOFT! (11U30)
’s Zondags smullen we met iedereen samen van ’s werelds beste stoverij! Allen welkom vanaf 11u30 om met een aperootje in de hand na te genieten van het schitterende weekend. Vanaf 12u kan u uw voeten onder tafel schuiven om een zondag door te brengen zoals het hoort: gezellig genieten met vrienden en familie van heerlijke stoverij op grootmoeders wijze. En net zoals bij de oma’s à volonté! Geen zorgen: we hebben ook aan de vegetariërs gedacht. Meer info omtrent inschrijvingen volgt!